aanbevelingen

Rianne heeft jarenlang voor mij als secretaresse in mijn advocatenpraktijk gewerkt. Zij had altijd een goede en brede kennis van zaken. Verder verrichtte zij haar werkzaamheden op een zorgvuldige tevens constructieve manier. In geval van voorkomende problemen, gaf zij blijk van een oplossingsgerichte instelling. Ik kon altijd op haar rekenen. Zij zorgde altijd voor een uitstekende secretariële ondersteuning van mijn praktijk. In de omgang is zij een prettig en nuchter persoon. Haar bijdrage aan mijn advocatenpraktijk en mijn kantoor is dan ook bijzonder waardevol geweest. Haar vertrek vond ik dan ook bijzonder jammer.

mr. D.A.H. (Dirk) Veldhof

advocaat, Olie & De Jonge Advocaten

Rianne is jarenlang mijn secretaresse geweest, maar eigenlijk veel meer dan dat. Een persoonlijk assistent, waarmee het goed samenwerken is. Zelfstandig werkend, zonder het gevraagd hebben taken oppakken bij mijn afwezigheid en mij tijdig herinneren aan zaken, wanneer dat nodig was. Daarnaast als secretaresse snel werkend, intelligent en accuraat. Een teamspeler, die ook taken op zich neemt, die bij een collega zijn blijven liggen. Met Rianne als secretaresse kun je met een gerust hart ook weleens vrij nemen, je weet zeker dat zij let op “ je zaak “ . Van alle secretaresses, die ik in 36 jaar advocatuur heb gehad, steekt Rianne er met kop en schouders bovenuit! Ik kan haar van harte bij u aanbevelen.

mr. J.C. (Joke) van den Dries

rechter / advocaat

De aanwezigheid van Rianne is waardevol, omdat zij geen moment onbenut laat om zich op een positieve manier te profileren. Dat kan zijn door middel van zich vastbijten in iets waar ze mee bezig is – ze is pas tevreden als iets naar behoren is afgerond – maar dit kan evengoed door een helpende hand uit te steken naar een collega die met een vraag of probleem zit. Hoe hectisch de dag ook verloopt, Rianne zal altijd tijd vrij maken en vooral geduld opbrengen om waar nodig in te springen en extra uitleg te geven, zonder daarbij haar eigen prioriteiten uit het oog te verliezen. Rianne zou ik zeker willen aanbevelen, omdat ik ervan overtuigd ben dat niemand ooit in haar teleurgesteld zal zijn. Het haar opgedragen werk zal ze naar volle tevredenheid uitvoeren; eerder geeft zij namelijk dit niet af. Rianne is een intelligente dame die bijzonder accuraat te werk gaat en in alles erg punctueel is. Verder beschikt zij over een geweldig gevoel voor humor en de gave tot zelfrelativering. Een collega uit duizenden waarvan er naar mijn mening helaas veel te weinig van bestaan. In zee gaan met Rianne is hoe dan ook een slimme zet!

Loes van Dijke

juridisch secretaresse