Wat kan ik voor u betekenen?

Na 25 jaar in loondienst gewerkt te hebben in het notariaat en de advocatuur als (juridisch) secretaresse / administratief medewerker heb ik veel ervaring opgedaan. Deze ervaring en kennis zet ik nu in als ZZP-er, waarbij ik administratieve ondersteuning bied aan ondernemers, advocaten, notarissen en juristen. Deze ondersteuning verricht ik als virtual assistant vanuit huis, maar desgewenst kan in overleg deze ondersteuning ook op locatie verricht worden.

Ik houd ervan om problemen op te lossen en structuur aan te brengen en doe dit op een snelle en efficiënte wijze. Hiermee heeft en houdt u overzicht. Dit scheelt u tijd en geeft rust, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden. U kunt alles met een gerust hart aan mij overlaten.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de werkzaamheden die ik voor u kan verrichten. Staan de voor u te verrichten werkzaamheden er niet tussen neem dan gerust contact met mij op, het onderstaande is slechts een kleine greep uit mijn takenpakket.

IK BEN U GRAAG VAN DIENST!

Administratie

– mailbox en agenda up-to-date houden

– verzorgen van alle correspondentie

– brieven en mails opstellen en verzenden

– debiteuren- en crediteurenadministratie

– urenadministratie

– factureren

– organiseren van vergaderingen, zakenreizen, bedrijfsuitjes

Advocatuur

– bekend met de juridische terminologie

– roladministratie

– termijnbewaking

– uitwerken van (proces)stukken

– digitaal indienen van processtukken (ik beschik zelf over een gemachtigde pas van de Orde van Advocaten)

– toevoegingsadministratie

– uitwerken van dictaten

– digitaliseren en archiveren van dossiers

 

Transcriptie

– uitwerken van dictaten / teksten

– nalezen en aanpassen van teksten

Alleen de uren die ik daadwerkelijk voor u verricht worden in rekening gebracht. Ik beschik zelf over een werkplek en alle daarbij benodigde apparatuur. Indien de werkzaamheden op locatie moeten worden uitgevoerd worden er in overleg eveneens reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Er wordt maandelijks achteraf gefactureerd. Bij vragen kunt u mij altijd bellen, appen of mailen of vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.